2008. június 1., vasárnap

Spice and Wolf figurák

A Spice and Wolf figurák általában a főszereplő farkas leányt ábrázolják. Bár nem tartozik nézett animéim közé, ígéretet tettem egy barátomnak, hogy írok róluk egy csöppet.
A lány kétszer is ugyanabban a beállításban szerepel, nem hiába. Bizonyára ez a beállása ismert az animében is. Bár Horo nem az a kifejezetten bombázó, nagy mellekkel, akikből általában figurákat szoktak gyártani, mégis szép figurák lehetnek belőle, mert a ruhája, a kedves arca, a haja megkövetelik ezt tőle. Meg aztán a farkas-, cica-, kutya- lény amúgy is ismert az animékben. Nagyon szeretik őket. Amit külön kiemelnék az első képen a talpazat. Nagyon illik a lányhoz a fa talpazat, olyan természetes. Az első két képen kedves az arca, viszont a harmadik kifejezetten nem tetszik. Azon olyan gonosz. XD (Off: ez csak egyéni vélemény. XD) Szóval szép figurák ezek, ahogy elnézem nagyok is, természetesen az áruk sem lehet rossz. XD Az első két figura "még" beszerezhető a rajongók számára, viszont a harmadikat már kereshetik egy darabig, míg rá lelnek egyre. (Közben azt is megtudtuk, hogy mekkorák, az első 1/8 méretarányú (21 centi körül), a második pedig 1/7 (17 centi körül).

1 megjegyzés:

Horo írta...

Köszönöm, hogy írtál róluk! Nagyon szépek és érdekessé tetted, azzal, hogy ilyen barátságosan és nyíltan elmondtad a véleményed. ^_^