2008. január 8., kedd

Saiyuki és Pretty Cure


Elöszőr is erről a ritkaságról tennék említést. A Saiyuki című anime Minekura Kazuya azonos című mangájából készült, s csak nagy ritkán lehet hozzá figurákat találni. Mint láthatjuk ezek sem teljesek. Jobban mondva csak pecsétfigurák, aljukon pecsét található (már ha található :S), amivel papírra pecsételhetjük arcukat... Legalábbis így feltételezem. :D A figurák kidolgozását ugyan nem éljenezném halálra, mert szerintem elég csúnyácskák lettek egy MK által tervezett animéhez, illetve mangához (meg aztán ő a kedvenc rajzolóm, szóval tessék szépen igényes dolgokat gyártani belőle :D). S az sem tetszik bennük igazán, hogy csak a fejüket, illetve a felső testüket mintázták. Kicsi figurák lehetnek, olyan 8 centisek kb.

Pretty Cure-ból azonnal két gashapon szettet is találhatunk. Az egyik még az első sorozathoz készült, a másik pedig már a Pretty Cure Casette-hez. Az első gashapon szett nagyon szép, a kidolgozása, meg a színek is. A figurák nagyon hasonlítanak a szereplőkre, s a három kis prüntyi stílusát is nagyon eltalálták. Érdemes lehet beszerezni. :) Már amennyiben Magyarországról be tudod szerezni. :D A figurák kb. 10 centisek lehetnek.
A másik gashapon szett leginkább egy lolipocket-hez hasonló. Van három kis dobozka, amiben a prüntyik vannak és van három, amiben a lányok. Szerintem ezek is nagyon aranyosak. :) De valószínűleg kisebbek az előző figuráknál.


Nincsenek megjegyzések: