2008. január 29., kedd

Shakugan no Shana + Death Note figura

S igen! Egy állati édes Shakugan no Shana figurával állunk szemben, melyet akár az eBay-ről be is szerezhetünk, noha elég borsos áron.
A figura nagyon szépen ki van dolgozva, s mint egy régebbi figuragyűjtőtől megtudtam ezket a típusú figurákat (chibi stílus = nagy fej, kis test) nendoroid-nak nevezik.
Shana aranyos arcot vág, hosszú, kócos haja nagyon illik a figurához. Iskolai egyenruhában van.
A figurához kapunk két masnit, melyeket hajába tehetünk, illetve egy babát (a főszereplő fiú baba másolatát) és egy melon bread-et (Shana kedvenc süteménye az animében, mellesleg mi is elkészíthetjük).
Ezenkívül még egy ilyen típusú figuráról írok. Ő L a Death Note című animéből.
Nagyon aranyos, a nagy fejjel és a kis testtel, szerintem tökéletesen illik hozzá a chibi kinézet. Ezt a fajta figurát többféleképpen kombinálhatjuk. Kapunk hozzá három fejet (mindegyiket más-más arckifejezéssel) és egy plusz testet (ülő helyzetben), meg egy kis fotelt. A figura 10-11 centi magas.
Ezt a fajta figurát esetleg még megvehetjük Raito, illetve Ryuuku formában is. :) A Ryuuku-hoz jár egy alma, egy Death Note, különböző arckifejezések, plusz egy test, tartót és talpat is. Raito-hoz pedig jár egy bilincs, egy Death Note, és természetesen különböző arckifejezések. Raito és Ryuuku kombinálható. :D
Képek:





















3 megjegyzés:

CHIC-HANDSOME írta...

great week

Horo írta...

Az nem labda, hanem Melon Bread, a kezében :D
Azért imádom ezeket a figurákat és az oldalad zseniális O.O

Unknown írta...

Jééé... Tényleg? :D Akkor azt is odaírom. xD Köszi az infót. ^^"